Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yaptığı açıklamada seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Belediye meclisi bugün toplanıyor! Belediye meclisi bugün toplanıyor!

Küçükkurt’tan il açıklama geldi: ‘Sandıktan çıkan sonuca saygılıyız’

KAZANAN BELEDİYE BAŞKANINA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Başkan Kahveci, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Biz MHP olarak Afyonkarahisar’da kaybettik. Kazanan tarafa başarılar diliyoruz. Seçimin Afyonkarahisar’a, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sonucuna baktığımızda Türkiye genelinde seçim sonuçlarına baktığımızda CHP’nin oy artışı var. Demek ki bu durum genel siyasetle alakalı bir şey değildir. Kazanan Belediye Başkanına biz şimdiden başarılar diliyoruz.”

SANDIKTAN ÇIKAN SONUÇ BAŞIMIZIN ÜZERİNDEDİR

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Sandıktan çıkan sonuç bizlerin başımızın üzerindedir. En baştan beri biz hayırlısını diledik. Şehrimiz için, bizler için hayırlısı olan bu imiş demek ki. Biz üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalıştık. Şehrimizin sorunlarını anlatmaya çalıştık. Bu noktada görevimizi yerine getirdiğimize inanıyoruz. Kaderden emin olan kederden uzak olurmuş. MHP teşkilatı olarak seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.”

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ