Afyon’da trafiği karıştıran araçlar! Sürücüler tepkili
Afyon’da trafiği karıştıran araçlar! Sürücüler tepkili
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’da Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün bulunmaması, kentte yaşanan ulaşım ve altyapı sorunlarını yeniden gündeme taşıdı. Afyonkarahisar-Antalya karayolu üzerindeki Kütahya Kavşağı’nda bulunan Karayolları’na bağlı Özdilek Alt Geçidi’nde yaşanan bozuk yol ve kanalizasyon sorunları sürücüleri çileden çıkardı.

ALT GEÇİTTE YOLLAR ÇÖKTÜ, SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Ciğerci Bahattin Zeynal mevkiinde bulunan alt geçitlerde yol zemininin ciddi şekilde bozulduğu, kanalizasyon hattındaki problemler nedeniyle ise yağış sonrası bölgede su birikintilerinin meydana geldiği belirtildi. Vatandaşlar, alt geçitte yaşanan sorunların hem ulaşımı aksattığını hem de trafik güvenliğini tehlikeye attığını ifade etti.

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ İSYAN ETTİ

Özellikle Kolaylı hattı ile köy minibüslerini kullanan vatandaşlar ve şoförler, her yağmur sonrası aynı manzarayla karşılaştıklarını söyledi. Bozuk yollar nedeniyle araçlarının zarar gördüğünü belirten sürücüler, yetkililerin uzun süredir soruna çözüm üretmediğini dile getirdi. Bölge sakinleri, Karayolları yetkililerine çağrıda bulunarak alt geçitte bakım ve onarım çalışmalarının bir an önce başlatılmasını istedi. Vatandaşlar, yıllardır devam eden sorunun artık kalıcı şekilde çözüme kavuşturulmasını talep ediyor.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN