TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Almanya’nın Karlsruhe kentinde faaliyet gösterecek CS Meat GmbH yatırımının açılış programına katıldı. Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın köklü markalarından Cumhuriyet Sucukları Afyon Etin Avrupa pazarındaki yeni yatırımı dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AVRUPA PAZARINDA YENİ DÖNEM
Karlsruhe’de gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Yurdunuseven, yatırımın Afyonkarahisar’ın üretim gücünü ve yöresel lezzetlerini uluslararası pazarlara taşıması açısından önemli bir adım olduğunu belirtti. Avrupa’da faaliyet gösterecek CS Meat GmbH ile markanın yurt dışındaki varlığını daha da güçlendireceğini ifade etti.
“AFYONKARAHİSAR’IMIZLA GURUR DUYUYORUZ”
Yurdunuseven, yatırımın şirkete, Afyonkarahisar’a ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını temenni ederek, Avrupa’daki başarılarının artarak devam etmesini diledi. Afyonkarahisar’ın üretim, kalite ve marka değeriyle uluslararası alanda adından söz ettirmeye devam ettiğini vurgulayan Yurdunuseven, “Üreten, büyüyen ve dünyaya açılan Afyonkarahisar’ımızla gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.



