Sandıklı'da Kaymakamlık öncülüğünde gerçekleştirilen bir toplantı, internetin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini önleme ve onları cinsel istismardan koruma konusunda önemli kararlar alınmasını sağladı. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında, internet ortamında çocukların cinsel istismarını önlemeye yönelik stratejiler masaya yatırıldı.

Toplantı, kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Önder Çengel başkanlığında yapıldı. Günümüzde iletişim aracı olarak kullanımı hızla artan internetin, çocuklar için doğurduğu riskler ve bu risklerle mücadelede alınması gereken tedbirler tartışıldı. Güvenli internet kullanımı bilincinin artırılması ve bu konuda ebeveynler ile kurumlar arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Toplantıya, çocukların internetten korunmasına yönelik tedbirlerin gözden geçirilmesi için Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel başkanlığındaki toplantıya Sandıklı Cumhuriyet Savcısı Muhammed İkbal Doğan, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, Sandıklı İlçe Jandarma Komutanı Mevlüt Özdemir, Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, Sandıklı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz, Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Filiz Özdayı ve Kaymakamlık Proje ve Koordinasyon Biriminden Ahmet Öztürk katıldı.

Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı! Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı!

Editör: Tuğba Özkan