Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal; yaklaşan yerel seçim öncesi esnaf, vatandaş, sivil toplum örgütü, meslek odaları, muhtarlar gibi Afyonkarahisar’ın bileşenlerini ziyaret edip onlarla fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Şok istifa: İYİ Parti’de kan kaybı! Şok istifa: İYİ Parti’de kan kaybı!

Köksal: 20 yıldır tutulmayan sözlerin hesabı sandıkta sorulacak!

‘’DAİMA GÖREN, DUYAN, BİLEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ’’

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, bir araya geldiği hemşehrilerinden güç aldığını söyleyerek her diyaloğun azim ve kararlılığını beslediğini, ufkunu genişlettiğini belirtti. Köksal, Afyonkarahisar’ın ötelenen, yok sayılan, üzeri kapatılan tüm sorunlarına çare bulacağına söz vererek 1 Nisan itibari ile yeni bir Afyonkarahisar’ın doğumuna şahit olunacağını söyledi.

Köksal: 20 yıldır tutulmayan sözlerin hesabı sandıkta sorulacak!

Belediye Başkan Adayı Köksal, Afyonkarahisar’da 20 yıldır oyalama, rant kaygısı ve bencillik anlayışıyla yönetilen bir belediye olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Afyonkarahisar’da pek çok sıkıntı 20 yıldır görmezden gelindi, yok sayıldı. Yerel yönetimler için rant öncelikli oldu. Hizmet belediyeciliğini bu memleket inşallah bizimle birlikte görecek. Kıyıda köşede bırakılmış hemşehrilerim, yok sayılan dertlerine bizimle çözüm bulacak. Hiç kimseyi ayırt etmeden, liyakatle yöneteceğiz. 3 maymunu oynayan değil, daima gören duyan ve bilen bir belediye olacağız.”

1 NİSAN’DA YEPYENİ BİR AFYONKARAHİSAR’IN TEMELİ ATILMIŞ OLACAK

Türlü zorbalıklarla yoluna taş koyulmak istendiğini ifade eden Köksal, açıklamasına şöyle devam etti: “Burcu Köksal’ın kazanacağını anlayanlar sanki 20 yıldır bu şehri kendileri yönetmiyorlarmış gibi konuşuyorlar. Yarım kalan projeleri yeni projeymiş gibi anlatmaya başladılar. Kaldırım ve parke taşı söküp takmaktan başka bir iş yapmayanlar 31 Mart’ta en büyük dersi alacaklar. Hemşehrilerimizin teveccühü ile 1 Nisan’da yepyeni bir Afyonkarahisar’ın temeli atılmış olacak.”

Köksal: 20 yıldır tutulmayan sözlerin hesabı sandıkta sorulacak!

İKTİDAR PARTİSİ BELEDİYESİ OLARAK VERDİKLERİ HANGİ SÖZÜ TUTTULAR?

Köksal, projelerini hayata geçirmek için gün saydığını söyledi ve açıklamasına şöyle devam etti: “Zafer kart, kentsel dönüşüm, altyapı, ulaşım, otopark, spor, eğitim, sığınmacılar, emekliler, emekçiler, esnaflar, öğrenciler, kadın kooperatifleri, istihdam konularında atacağımız adımlar bazılarını rahatsız etmiş olabilir. Milletin parasını millet için harcamayı bilmeyenler vaatlerimizi gerçekleştiremeyeceğimizi iddia ediyorlar. İktidar partisi belediyesi olarak verdikleri hangi sözü tuttular? Benim hemşehrilerim tutulmayan sözlerin hesabını sandıkta soracaklar.”

Kaynak: GAMZE KOÇAK