Afyonkarahisar Belediye Meclisinin Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Burcu Köksal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda birçok gündem maddesi karara bağlanırken, İmaret ve Mısri bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesine ilişkin kapsamlı bir sunum da yapıldı. Ancak sunumun ardından yaşanan tartışma, toplantının önüne geçti.

Whatsapp Image 2026 08 03 At 20.43.43 (1)

BAŞKAN KÖKSAL'DAN RAMAZAN AKGÖZ'E MÜDAHALE

Kentsel dönüşüm sunumunun tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Burcu Köksal, YENİ Partili Belediye Meclis Üyesi Ramazan Akgöz'e söz verdi. Akgöz'ün yapılan çalışmalar yerine gündem maddeleri üzerine değerlendirmelerde bulunmak istemesi üzerine Başkan Köksal konuşmaya müdahale etti. Köksal, meclis çalışmalarının usulüne dikkat çekerek, "YENİ Parti olarak evet, ret ve çekimser oyunuzu kullandınız. Bunun üzerine tekrar konuşma yapmak doğru değil. Biz hizmet etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ama siz ünlü olmak istiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Zafer Haftası'nda rahvan at yarışçılarına kaç lira ödül dağıtılacak?
Zafer Haftası'nda rahvan at yarışçılarına kaç lira ödül dağıtılacak?
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 08 03 At 20.43.44

MECLİS ÜYELERİ ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

Başkan Köksal'ın açıklamalarının ardından AK Partili Belediye Meclis Üyesi Ömer Elçi söz alarak kendisine yönelik iftiralarda bulunulduğunu öne sürdü. Elçi'nin açıklamaları sırasında YENİ Partili Belediye Meclis Üyeleri ile karşılıklı sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Ekici ile Ahmet Keser araya girerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Gökhan Kocaaslan- Feyza Özay Topuz