Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır birlikte olduğu Cihan Ayger ile dün nikah masasına oturdu. Çiftin Kadıköy'deki nikahına aileleri ve birçok ünlü isim katıldı.

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde rol alan Merve Dizdar, bir süredir birlikte olduğu Cihan Ayger ile dünyaevine girdi. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, dün Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde evlendi.

ÖSYM, 2024-ÖZYES kılavuzunu yayımladı ÖSYM, 2024-ÖZYES kılavuzunu yayımladı

Oyuncu Merve Dizdar Ve Cihan Aygun Evlendi 17417006 7390 M

Ünlü İsimler Nikaha Katıldı

Nikaha, ünlü isimler Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Esra Ronabar ve Serkan Tınmaz katıldı. Arkadaşlarına destek olmak için gelen bu isimler, çiftin mutluluğuna ortak oldular. Merve Dizdar, nikahta beyaz, sade ve uzun bir gelinlik giydi, saçlarına ise örgü yaptırdı. Heyecanı yüzünden okunan Dizdar, nikah esnasında soyadını karıştırınca herkesi güldürdü.

Oyuncu Merve Dizdar Ve Cihan Aygun Evlendi 17417006 7730 M

Ünlü çift, nikah sonrasında yakın arkadaşlarının katıldığı bir parti organize etti. Partide dostlarıyla birlikte eğlenen çift, mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

Oyuncu Merve Dizdar Ve Cihan Aygun Evlendi 17417006 4416 M

Merve Dizdar ile Alice Müzikali'nde birlikte rol alan Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'in Almanya konserine katıldığı için nikaha katılamadığı belirtildi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN