Alev topuna döndü! Alev topuna döndü!

Afyonkarahisar'da Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Karataş, tüm öğretmenlerin saygı ve sevgiyle anılması gerektiğini ifade etti.

Karataş mesajında toplumun geleceğini şekillendiren öğretmenlerin yaşadıkları zorluklara dikkat çekerek, daha iyi şartlar altında çalışmaları için temennilerde bulundu.

İl Başkanı, eğitime gönül vermiş öğretmenlerin yeterince değer görmelerinin önemine vurgu yaparak, bu meslek grubunun içinde bulunduğu zorlukların ve karşılaştıkları sorunların farkında olunması gerektiğini belirtti.

Karataş ayrıca, öğretmenlerin karşılaştığı sorunlar arasında yetersiz çalışma koşulları, maalesef uygun olmayan muamele ve maaşlar ile karşı karşıya kalındığını ve birçoğunun şiddete uğradığını ya da atanamayarak görev yapma fırsatı bulamadığını dile getirdi. Bu durumların öğretmenlerin karşı karşıya olduğu acil sorunların sadece bir kısmını oluşturduğunu ifade etti.

Son olarak, Saadet Partisi İl Başkanı Karataş, Öğretmenler Gününde öğretmenlere gereken saygı ve değerin gösterilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'nin eğitim aşkıyla dolu öğretmenlerinin elinde yetişen çocuklar için daha iyi bir gelecek temenni etti.

Editör: Tuğba Özkan