Afyonkarahisar Valiliği tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programının ardından Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İGM Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte Sülümenli Beldesinde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

’YAPARSA AK PARTİ YAPAR’’

Burada konuşan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Hamdolsun ilimizde ve ilçelerimizde doğalgaz çalışmaları, yol yapım çalışmaları ve diğer çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Sıcak asfalt serme konusunda rekorlar kıran İl Özel İdaremize ve Belediyelerimize buralarda görev yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz terminolojisine AK Belediyecilik kavramını kazandıran partimiz, Afyon'daki Belediye Başkanlarımızla birlikte dur durak bilmeden çalışmaktadırlar. İllaki bir takım aksaklıklar veya gecikmeler olabilmektedir. Ancak vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde görüyoruz ki hemşerilerimiz bu durumların gayet farkında ve “Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa sizler yaparsınız sayın vekilim” diyerek partimize teveccüh göstermektedirler’’ dedi.

İşte Türkiye Belediyeler Birliği'ni temsil edecek Afyon’daki delegeler! İşte Türkiye Belediyeler Birliği'ni temsil edecek Afyon’daki delegeler!

Özkaya, ‘’Milletvekillerimizle, Teşkilatımızla, Belediye Başkanlarımızla sürekli olarak sahada olan gayret gösteren bir ekibimiz var. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de Afyonkarahisar’da AK Parti yeni rekorlara imza atacak”  diye konuştu. N\S

Editör: Nurbanu Soy