Sözleşme kapsamında çalışanların en düşük maaşı 40 bin 765 TL olarak belirlenirken, Kurban Bayramı’nda 5, Zafer Haftası’nda 5 olmak üzere toplam 10 ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

Afyonkarahi̇sar Beledi̇yesi̇ İle Öz Taşima İş Sendi̇kasi Arasinda Sözleşme İmzalandi 2

Afyonkarahisar’da Asayiş Uygulamalarında 32 Aranan Şahıs Yakalandı
Afyonkarahisar’da Asayiş Uygulamalarında 32 Aranan Şahıs Yakalandı
İçeriği Görüntüle

EMEK VE SOSYAL ADALET VURGUSU

İmzalanan sözleşmenin, çalışanların yaşam standartlarını yükselten ve emeğin karşılığını esas alan bir kazanım olduğu belirtildi. Bu adımın, iş barışını ve çalışma huzurunu güçlendirdiği, hizmet kalitesine de olumlu yansıyacağı ifade edildi. Yönetimin, “çalışanın mutlu olduğu yerde hizmetin kaliteli olacağı” anlayışıyla hareket ettiği vurgulandı.

BAŞKAN KÖKSAL VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Toplu iş sözleşmesinin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Belediye Başkanı Burcu Köksal’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız’a, Yüntaş Genel Müdürü Kemal Doğan’a ve tüm emekçilere teşekkür edildi. Sözleşmenin, çalışanlara ve ailelerine, belediyeye ve Afyonkarahisar halkına hayırlı olması temenni edilirken, emeğe değer veren bu yaklaşımın artarak devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: Gamze Karabulut