İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, mutlak butlan kararının ardından ulusal ve yerel basında yer alan haberler ile İYİ Parti milletvekillerini hedef alan paylaşımlara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Partiye yönelik ortaya atılan iddiaların kurumsal yapıyı yıpratmayı amaçladığını belirten Mısırlıoğlu, İYİ Parti teşkilatlarının Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu liderliğinde çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü ifade etti.
“ALGI OPERASYONLARINI TAKİP EDİYORUZ”
Son günlerde kamuoyunda oluşturulmak istenen bazı söylemlere dikkat çeken Mısırlıoğlu, “Son günlerde kamuoyunda oluşturulmak istenen algı operasyonlarını dikkatle takip ediyoruz. Özellikle İYİ Parti milletvekillerimizi, yöneticilerimizi ve teşkilatlarımızı hedef alan söylemler; siyasi rekabet sınırlarını aşmış, doğrudan partimizin kurumsal yapısını yıpratma amacı taşımaktadır. Bu girişimleri reddediyoruz” ifadelerini kullandı.
“TEŞKİLATLARIMIZ TEK SES VE TEK YÜREKTİR”
İYİ Parti’nin tüm kademeleriyle birlikte yoluna güçlü şekilde devam ettiğini belirten Mısırlıoğlu, “İYİ Parti; milletvekilleriyle, il başkanlarıyla, ilçe teşkilatlarıyla, kadın ve gençlik kollarıyla bugün 81 ilde dimdik ayaktadır. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde yoluna kararlılıkla devam etmektedir. Kimsenin masa başında üretilen senaryolarla, dedikodularla veya yönlendirilmiş haberlerle teşkilatlarımız arasında ayrılık görüntüsü oluşturmasına izin vermeyeceğiz” dedi.
“İDDİALAR İSPATLANMAK ZORUNDADIR”
Ortaya atılan iddiaların somut delillerle desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Mısırlıoğlu, “Bir iddia ortaya atılıyorsa bunun sorumluluğu da vardır. Akıl dışı söylemleri kamuoyuna taşıyanlar, iddialarını belgelemek ve ispat etmek zorundadır. İspat edilemeyen her açıklama kamuoyu nezdinde karşılığını kaybedecek, gerekli hukuki süreçlerin de muhatabı olacaktır” ifadelerine yer verdi. Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik mesajı veren Mısırlıoğlu, “İYİ Parti’nin gündemi koltuk tartışmaları değil; milletimizin geçim mücadelesi, üretimin güçlenmesi ve Türkiye’nin geleceğidir. Biz yolumuza milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz. İYİ Parti’yi tartışmalarla değil, milletin iradesi belirler” sözleriyle açıklamasını tamamladı.




