Genel Başkan  Oya Canbazoğlu, Afyonkarahisar'da İkbal Nedret Özbek’in görev alacağını duyurarak , "Değerli başkanımızın 'Türk Dünyası' adına hayırlara vesile olmasını diler, vatanımız için faydalı işlere imza atmasını temenni ederim" dedi.

AKÜ GSF Mezunlarını Öğrencilerle Buluşturdu! AKÜ GSF Mezunlarını Öğrencilerle Buluşturdu!

Genel Başkan Canbazoğlu yaptığı açıklamada, kuruldukları günden itibaren “ Milli “ değerleri ön planda tutarak bu zamana kadar pek çok faaliyet yaptıklarını belirterek, “Bizler 'Dünya Türkleri' ailesi olarak  ülkemizin menfaatini  ve gençlerimizin geleceğini düşünerek hem eğitim, hem sanat, hem de kültürel çalışmalara ağırlık veriyor ve  emin adımlarla yürüyoruz. Bu çalışmaları yürütürken Türk Cumhuriyetleri ile kültürel bağlarımızı kuvvetlendirmek, gönül köprülerimizi  dünyadaki her bir Türk ve Türk hisseden  vatandaşımızla birleştirerek örf ve adetlerimizi canlı tutmaya çalışıyoruz" dedi. 

BU KUTLU YOLDA KENDİMİZİ MUTLU HİSSEDECEĞİZ

Canbazoğlu, "Teşkilatlarımızdaki her bir başkanımız, “Kuvâ-yi Milliye” ruhuyla hareket ederek milli değerlerimizi esas alarak çalışmalarına devam ediyor.Bizler  gelecek nesillere içimizdeki “TURAN” ruhunu aktarabilirsek, vatan sevgisinin herşeyin üstünde olduğunu gösterebilirsek, çıktığımız bu kutlu yolda kendimizi mutlu hissedeceğiz. İnanıyoruz ki; Her zaman her şartta “ Ne Mutlu Türk’üm” diyebilen Atamızın mirasına sahip çıkan bir gençlik var olacaktır ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” vurgusunu yaptı" ifadelerini kullandı. N\S

Editör: Nurbanu Soy