AK Parti Heyeti Sandıklı’da Esnafla Bayramlaştı
AK Parti Heyeti Sandıklı’da Esnafla Bayramlaştı
İçeriği Görüntüle

Sandıklı Belediyesi, ilçede yaşanan dolu ve sel afetinin ardından kapsamlı bir çalışma başlattı. Temizlik İşleri, Fen İşleri, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık ile İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel nedeniyle kirlenen yolları süpürerek temizlerken, çöp konteynerleri de kötü koku oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla dezenfekte ediliyor.

YEŞİL ALANLARDA PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri ise Millet Bahçesi ve Şehir Mezarlığı’nda çim biçme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dolu nedeniyle zarar gören yollarda asfalt yama ve bakım-onarım çalışmaları titizlikle gerçekleştiriliyor. Ayrıca Şehri Şifa Düğün Salonu çevresinde istinat duvarı çalışmaları devam ederken, Hisar Mahallesi Kızık Köprüsü yanında yeni rögar açma çalışması yapılıyor.

“TÜM ÇABAMIZ SANDIKLI İÇİN”

İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de Yeni Sanayi Bölgesi’nde dolu sonrası toprakla kaplanan yolları yıkayarak temizliyor. Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, yaptığı açıklamada afet sonrası tüm ekiplerin sahada olduğunu belirterek, ilçenin en kısa sürede daha temiz ve güvenli hale getirilmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti. Öztaş, etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ