Kiraz Üretim Alanlarında Zararlı Takibi ve Ürün Kontrolleri Yapıldı
Kiraz Üretim Alanlarında Zararlı Takibi ve Ürün Kontrolleri Yapıldı
İçeriği Görüntüle

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaparak 19 Mayıs 1919’un milletin bağımsızlık iradesinin simgesi olduğunu belirtti. Yurdunuseven, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı mücadelenin milletin birlik ve beraberliğiyle zafere ulaştığını ifade etti.

“19 MAYIS BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN İLK ADIMIDIR”

Yurdunuseven açıklamasında, “19 Mayıs; milletimizin esareti kabul etmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiği, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı kutlu bir başlangıçtır. Ecdadımızın büyük fedakârlıklarla emanet ettiği bu vatanı korumak, daha güçlü yarınlara taşımak ve gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmek hepimizin ortak sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ GENÇLERİMİZDİR”

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten Yurdunuseven, gençlerin bu süreçte en büyük güç olduğunu ifade etti. Gençlerin eğitimden spora, bilimden teknolojiye kadar her alanda desteklenmeye devam edildiğini kaydeden Yurdunuseven, “Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, çalışkan, üretken ve donanımlı gençlerimiz ülkemizin yarınlarına yön verecektir. Bizler de gençlerimizin hayallerini gerçekleştirebilecekleri güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ VE ATATÜRK’Ü RAHMETLE ANIYORUZ

Yurdunuseven mesajının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, aziz şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andığını belirterek, tüm vatandaşların ve gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ